Betere baksteengevel

Stofix is gemaakt van echt baksteen, maar het is slimmer en sneller te installeren en heeft een nuttige, geventileerde structuur. Een goed functionerende en duurzame gevel staat garant voor tientallen jaren comfortabel wonen. De Stofix baksteengevel is beschikbaar in diverse baksteenopties.

De Stofix prefab bakstenen bekledingspanelen worden vanuit de fabriek naar de bouwplaats geleverd en kunnen snel worden geïnstalleerd op een installatiesysteem met meetmodules. Het is niet nodig de afzonderlijke baksteenbekledingen op de locatie te bevestigen.

System is ideaal voor veeleisende toepassingenStofix, Twin City, Slovakia

Stofix is ook geschikt voor markante gebouwen met bakstenen gevels waarin de bekleding moet worden toegesneden op de specifieke kenmerken van het gebouw. Het Stofix geventileerde baksteen-gevelsysteem kan met elke vorm van baksteen en oppervlaktestructuur worden gemaakt. Dit helpt om de energie-efficiëntie van vele openbare gebouwen te verbeteren terwijl het hun functionaliteit en comfort worden verbeterd – zonder dat dit ten kosten gaat van de architectuur.

Zo worden de Baksteenpanelen op de muur geïnstalleerd

Omdat de Stofix baksteenpanelen snel kunnen worden geïnstalleerd, hoeft het gebouw niet maandenlang te worden bedekt met steigers en plaatmateriaal. Al de werkzaamheden kunnen worden gedaan met lichte hefmiddelen, één muur per keer. Het enige luidruchtige installatiemateriaal is het handgereedschap en de hoeveelheid stof van de bakstenen en de mortel kan tot een minimum worden beperkt.

De Stofix baksteenpanelen kunnen ook in de winter worden geïnstalleerd. Bevroren grond is beter bestand tegen het gewicht van hefapparatuur en er is minder schade aan de grasmat en planten rondom het gebouw. Na het project is de bekleding van het gebouw klaar om de regen van de volgende zomer te weerstaan.

 

 

Laat ons u helpen bij het selecteren van de beste baksteneengevel voor uw gebouw – of u nu de bestaande baksteenarchitectuur wilt respecteren of uw gebouw een compleet nieuw uiterlijk wilt geven.

Meer informatie

Wilt u meer specifieke informatie ontvangen?We vertellen u er graag over.i.