Toepassingen voor betonnen elementen

Stofix-bekleding voor gebouwen met betonnen elementen

Met Stofix-baksteenbekleding en zijn unieke montagesysteem is het mogelijk een goed functionerende gevel te bouwen die voldoet aan de moderne technische eisen, die de U-factor van het gebouw verbetert door de thermische isolatie te vergroten en die het uiterlijk van het gebouw aantrekkelijker maakt.

toepassingen-voor-betonnen-elementen

Vervangen of bedekken

Afhankelijk van de conditie van de huidige bekleding en de functionaliteit van de onderliggende structuur is het mogelijk om de oude voorwand te vervangen door Stofix-baksteenpanelen of de panelen op de oude voorwand te installeren.

De oude gevel bedekken

stofix-50-tot-100-mm-thermische-isolatie-toevoegenDoor de Stofix-bekleding bovenop de oude gevel te monteren krijgt u meer ruimte voor thermische isolatie in de structuur, en blijft de originele structuur droog dankzij goede luchtcirculatie. Daardoor wordt het energieverbruik van de muur beperkt. Tegelijkertijd kunt u het uiterlijk van uw gebouw updaten door te kiezen voor een oppervlaktemateriaal dat er goed uit ziet.

De oude gevel ontmantelen

stofix-constructie-van-de-buitenhuid-en-isolatie-van-de-gevelSoms is de beste manier om problemen met de oude gevel op te lossen de gevel te vervangen door een nieuwe.Met Stofix-baksteenpaneelbekleding is het mogelijk een goed functionerende gevel te bouwen die voldoet aan de moderne technische eisen en die de U-factor van het gebouw verbetert door de thermische isolatie te vergroten, met slechts een kleine wijziging in de buitenmaten van het gebouw.

 

 

Otavantähti before och after

Linnanharja before and after

Een echte facelift

Stofix is ideaal voor gebouwen die een nieuwe look nodig hebben – om een vervaagde betonnen huid of anderszins onaantrekkelijk uiterlijk te vervangen.

Vraag een offerte voor Stofix-baksteenbekleding voor uw gebouw

We vertellen u graag meer over hoe Stofix-steenstripbekleding uw gebouw beter kan maken.

Meer informatie

Wilt u meer specifieke informatie ontvangen?We vertellen u er graag over.i.