Projectontwikkeling

Wij helpen u bij het plannen van uw gevelproject zodat u kunt zien hoe uw voltooide gevel eruit zal zien.

Wij helpen u bij het plannen van uw gevelrenovatieproject zodat u kunt zien hoe uw voltooide gevel eruit zal zien. Dit geeft vertegenwoordigers van een woningstichting een kans om te zien wat gaat gebeuren met het gebouw, terwijl de ontwerper wordt geholpen bij het kiezen van de juiste structurele opties en de oppervlaktematerialen.

 

Modellen

Met behulp van modellen kunnen we onmiddellijk laten zien hoe de gevel van uw gebouw eruit gaat zien als het renovatieproject is voltooid. We kunnen ook verschillende alternatieve modellen maken om u te helpen verschillende oppervlaktematerialen te vergelijken. Tegelijkertijd krijgt u een kostenraming van het project dat u een beter idee geeft van wat u krijgt en wat het kost.

 

Hulp bij ontwerp van structuur en gevel

suunnittelu

We kunnen ook hulp bieden aan structurele ingenieurs en architecten bij het ontwerpen van de details van het gebouw, wat helpt de tijd die wordt besteed aan het ontwerpen te beperken.

Dit helpt u met zo min mogelijk moeite door te gaan met uw project.

We kunnen ook alle plannen teken die onze klanten nodig hebben om bouw- en andere vergunningen aan te vragen.

Hoe het maken van modellen werkt

  • Links: een foto van de oude gevel
  • Rechts: een model van dezelfde gevel

 

Installatieontwerp

Als de beslissingen over het algemene aanzien en de structuur van de gevel zijn genomen, maken we een tekening van de positionering van de verschillende elementen met de Stofix-CAD-toepassing, die ook werkinstructies voor de installateurs geeft.

 

Vraag een offerte aan

Gebruik het formulier links om ons meer te vertellen over uw project of vraag een concurrerende offerte aan!

Meer informatie

Wilt u meer specifieke informatie ontvangen?We vertellen u er graag over.i.