Nieuwbouw

 

nieuwbouw

 

Stofix verbetert de efficiëntie van industriële en commerciële bouw

De zuinigste manier om een gebouw te bouwen met baksteenbekleding is door Stofix-baksteenpanelen te combineren met Paroc-sandwichpanelen. Stofix-baksteenpanelen kunnen rechtstreeks op het oppervlak worden bevestigd met Paroc-panelen. Dit biedt nieuwe opties voor het kostenbewust ontwerpen en bouwen van zelfs grote baksteenbeklede gebouwen

 

Nieuwe opties voor ontwerpers

Stofix PAROC Built-OnParoc-panelen in combinatie met Stofix-steenstripbekleding bieden nieuwe mogelijkheden voor unieke baksteenarchitectuur in commerciële en industriële gebouwen. Samen kunnen we u een effectieve manier bieden om zelfs grote gevels te bouwen die voldoen aan alle technische eisen, en zonder compromissen aan het indrukwekkende uiterlijk van het gebouw!

 

Kostenbewuste baksteenconstructies

Stofix-steenstripbekleding in combinatie met Paroc-panelen is een kostenbewuste optie voor nieuwe bouwwerken. Stofix-baksteenpanelen kunnen rechtstreeks op Paroc-panelen worden bevestigd, een snelle, eenvoudige en kostenbewuste manier om een geventileerde huidstructuur te maken met efficiënte vochtafvoer.

 

Licht en duurzaam

Stofix - Jekta Storsenter, NorwayEen muurstructuur waarin Stofix-steenstripbekleding wordt gecombineerd met Paroc’s met staal beklede sandwichpanelen is ook licht, hij weegt tot zes keer minder dan traditionele opties. Hierdoor bespaart u op transport- en constructiekosten.

 

Vraag een offerte aan

Zie waar wij staan in vergelijking met uw huidige leverancier of vraag een implementatieplan aan voor uw gebouw.

Meer informatie

Wilt u meer specifieke informatie ontvangen?We vertellen u er graag over.i.