Bedrijf

De leverancier van het steenstrips

Stofix is een bedrijf met hoofdkantoor in Finland dat uiterst innovatieve steenstripoplossingen levert. Sinds zijn oprichting in 1993 heeft het bedrijf vooraan gestaan bij de ontwikkeling van de baksteentraditie. Ons doel was een manier te ontwikkelen om baksteenbekleding te maken die echt voldoet aan de eisen van de moderne bouwindustrie en gebouwentechnologie.

Stofix Benelux and France

Eersteklas baksteenbekledingen

We zijn in 1997 begonnen met de productie, en sindsdien hebben we onze energiebewuste, technisch superieure baksteenbekledingen gemaakt. De geautomatiseerde productielijn maakt Stofix-baksteenbekledingspanelen onder optimale, zorgvuldig bewaakte omstandigheden. Om de duurzaamheid van de bekleding te garanderen, gebruiken we uitsluitend gebrande baksteenpanelen van bekende fabrikanten. De duurzaamheid van Stofix-baksteenbekleding wordt gegarandeerd door een strakke kwaliteitscontrole van de totale waardeketen, van ruwe materialen tot fabricage en installatie.

Uitstekende resultaten met voortdurende productontwikkeling

Stofix heeft grote stappen gezet sinds twee decennia geleden werd begonnen met de productontwikkeling. Onze ontwikkelingen hebben onderzoekers, architecten en ingenieurs overtuigd, en een groeiend aantal van deze professionals is het erover eens dat Stofix de mooiste manier is om baksteengevels te maken.

Een bedrijf met een internationale dimensie

De Stofix-methode om sneller en energiebewuster echte baksteengevels te maken, heeft wereldwijd de aandacht getrokken. Stofix-kantoren zijn te vinden in Finland, Zweden, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. We investeren ook zwaar in de Franse, Benelux- en Duitse markt. Ook in andere landen leveren we voortdurend projecten op. Meer informatie hierover is te vinden bij Referenties. Onze fabriek staat in Polen.

Stofix zorgt voor duurzaamheid 

Wij willen op vele manieren voor ons gezamenlijke milieu zorgen. Stofix-producten zijn van recyclebare materialen gemaakt: metaalsoorten, ovengebakken bakstenen en natuurstenen, en al het productieafval wordt gerecycled. De Stofix-steenstripgevels hebben tot 50% minder koolstofvoetafdruk in vergelijking met traditionele bakstenen lagen.

stofix-zorgt-voor-duurzaamheid

Stofix Benelux and France

Meer informatie

Wilt u meer specifieke informatie ontvangen?We vertellen u er graag over.i.