Baksteenbekleding

Echte baksteenbekleding – maar mooier

Met Stofix-baksteenpanelen kunt u een echte baksteengevel maken met veilige, geteste bakstenen.De gevel doorstaat zomerregen en wintervorst. Stofix-baksteenpanelen combineren de voordelen van baksteenbekleding met een moderne en effectieve bouwmanier. Stofix is een moderne manier om een echte bakstenen gevel te maken die voldoet aan de huidige technische en energie-efficiëntie-eisen.

Lees meer over Stofix-gevelstructuren »

Snel en veilig geïnstalleerde structuur voor allerlei doelen


Elk Stofix-baksteenpaneel wordt gemaakt in een fabriek onder ideale, uniforme omstandigheden, waarna ze op het oppervlak van de muur worden bevestigd met het unieke montagesysteem.De baksteenpaneelvoegen worden dan verzegeld om een afgewerkt oppervlak te maken.

Een Stofix-gevel is ideaal voor veel doeleinden: om een oude gevel te vervangen, om een beschermende buitenhuid toe te voegen aan een gebouw dat extra thermische isolatie nodig heeft, of gewoon om een technisch functionerende voorwand te maken.

Lees meer over de toepassingen van Stofix »

 

Stofix - 20-year-warranty20 jaar garantie

Stonel Oy garandeert de duurzaamheid van zijn producten en biedt een garantie van 20 jaar op de weerbestendigheid van elke Stofix-gevel van baksteenpanelen.

 

Meer informatie

Wilt u meer specifieke informatie ontvangen?We vertellen u er graag over.i.